einzA Novatrol Terrassenöl (Terasový olej)

Availability:

Dostupné na objednávku.


  • Hustota: 1,000 g/cm3
  • Barvy: bangkirai (pro dřevo s červeným nádechem), bezbarvý UV-přírodní (pro světlé dřevo)
  • Velikost balení: 750 ml, 2,5 l
  • Spotřeba: 60 – 80 ml/m2 (v závislosti na savosti a způsobu aplikace)

Přírodní olej na vodní bázi pro terasy a zahradní komponenty.

Hluboce pronikající olej na přírodní bázi, vhodný zejména pro terasy z bangkiari a teakového dřeva. Chrání dřevo a posiluje jeho přirozený vzhled. Povrchy teras a zahradní dřevo jsou konzervovány vodoodpudivým způsobem a je jim poskytována přirozená a vlhkost regulující povrchová ochrana, která ponechává otevřené a difuzní póry. S konzervačním ochranným filmem a aktivní ochranou proti zelenání dřeva.

Účinná látka: 0,70 % hm. IBPC, 0,40 % hm. tebukonazol
Barevný odstín: Bangkirai (pro dřevo s červeným nádechem – bangkirai, teak, merbau a meranti), bezbarvý UV přírodní (pro světlé dřevo – dub, akát, iroko).
Pokyny ke zpracování: U silně zvětralého a zašedlého dřeva je nutné povrch nejprve ošetřit pomocí einzA Novatrol Odstraňovače šedi dřeva. Povrch musí být před aplikací suchý, čistý a savý. Aplikace se nedoporučuje při vlhkosti vyšší než 85%, při teplotách pod 8 °C nebo nad 25 °C a na přímém slunci. Před použitím obsah dobře promíchejte. Aplikujte plochým štětcem ve dvou vrstvách metodou „mokrý do mokrého“. Druhý krok by měl být proveden 15-30 minut po prvním kroku. Přebytečný olej lze odstranit štětcem nebo hadříkem, který nepouští vlákna. Takto ošetřené dřevěné povrchy lze v závislosti na teplotě a vlhkosti použít po 1-2 dnech schnutí. einzA Novatrol Terasový olej není vhodný na zahradní (obzvláště sedací) nábytek.
Vydatnost: 12-16 m2/l (v závislosti na savosti podkladu a způsobu nanášení).
Doba schnutí: 24-48 hodin.
Prosím věnujte pozornost informacím v technickém listu. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Obsahuje 3-jod-2-propinylbutylkarbamát a 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on. Může vyvolat alergickou reakci.

Kategorie:
Úvod
Einza
Tónování
Prodejci
Kontakt
Realizace
E-shop